Skomponuj menu koncertu - przystawki, zupę, danie główne i desery, kończąc na zestawie francuskich serów i owoców

1. Plum Pudding - Puding śliwkowy
2. Queues de Boeuf - Ogon wołowy
3. Tavouk Gueunksis - Pierś kurczaka po turecku
4. Civet à Toute Vitesse - Królik w błyskawicznym tempie
Zadanie 1
Posługując się książką kucharską, stwórz kompozycję w oparciu o tekst przepisu. Możesz wykorzystać cały tekst lub poszczególne słowa, dźwięki, które towarzyszą procesowi gotowania, składniki potrawy, naczynia i przybory kuchenne.
Zadanie 2
Skomponuj menu koncertu - przystawki, zupę, danie główne i desery, kończąc na zestawie francuskich serów i owoców. Stwórz program koncertu, na który składać się będą utwory skomponowane na podstawie przepisów kuchennych.
Smacznego słuchania!
Barbara Kinga Majewska